Detailed Notes on خواص عسل
Detailed Notes on خواص عسل
Blog Article
مصرف ۱- ۲ قاشق غذاخوری عسل قبل از خواب باعث تغذیه کبد ، تامین انرژی مغز در طول شب میشود و کمک به داشتن یک خواب آرام میکند.
اما باید توجه داشته باشیم که بسیاری از این خواص هرگز مورد آزمایش قرار نگرفتهاند و به همین دلیل فاقد ارزش علمی هستند.
همچنین گوارش غذا در کودکان تغذیه شده با عسل آسانتر صورت میگیرد و کمتر به اسهال و استفراغ دچار میشوند.
به طور کلی بهبود مشکلات کبدی با عسل به سه طریق اتفاق میافتد.
کودکان تغذیه شده با عسل نسبت به گروه تغذیه شده با شکر، کمتر به بیماریهای مختلف دچار میشوند که علت را میتوان در تولید سلولهای خونی بیشتر در این گروه دانست.
تحقیقات انجام شده بر روی زنان و مردان ورزشکار نشان میدهد که مصرف عسل به عنوان یک مکمل غذایی به آنها کمک میکند تا در حین انجام تمرینات خود قند خون ثابتی داشته باشند و همچنین قدرت ماهیچههای این افراد نسبت به افرادی که از قند استفاده میکنند بیشتر خواهد بود.
۴. مصرف ۳۰ تا ۴۰ گرم عسل در طول زمان ورزش به ازای هر ساعت ورزش کردن
پیشینه کاربرد عسل در مصر دستکم به ۲۲۰۰ تا ۲۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح میرسد.[نیازمند منبع] مصریان قدیم از عسل دستکم به صورت ۹۰۰ فراورده بهره میبردهاند.
جوانه زدن عسل مینامند و هم در عسل مومدار و هم در فرآورده های تصفیه شده مشاهده میشود.
عسل کاج: عسل کاج از شهد گلهای درخت کاج به دست می آید. این نوع عسل به طور معمول دارای طعم ملایم و رنگ طلایی تا طلایی تیره است.
همانطور که گفتیم تمامی خواص ذکر شده در بالا هم برای زنان و هم برای مردان کاربرد دارد اما در این بین برخی از خواص عسل برای زنان است.
این فرآوری دارای خواص آنتی باکتریایی طبیعی است که می تواند در مقابل عفونت های حلق و بینی مبارزه کند.
در ایران این تصور غلط وجود دارد که اگر عسلی رس ببندد یا به اصلاح شکرک بزند، تقلبی است در حالی که علت شکرک زدن عسل به دلیل وجود گلوکز (یکی از قندهای موجود در عسل) در آن get more info است؛ از آنجایی که عسل چه طبیعی باشد، چه شربتی و چه تقلبی این قند را در ساختار خود دارد، پس امکان شکرک زدن برای هر عسلی ممکن است رخ دهد و بنابراین شکرک زدن عسل نمیتواند معیار خوبی برای تشخیص طبیعی یا تقلبی بودن عسل باشد.[۳۲]
عسل به همراه موم عَسَل (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین» و در فارسی میانه کَندی [۱])، مایعی شیرین و گرانرو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر نیز تولید میشود.[۲] زنبورها، عسل را از تراوش شکری گیاهان و گلها (شهد گلها) یا تراوشهای برخی دیگر (مانند عسلک) از راه بالاآوری، فعالیت آنزیمی و بخار آب فرآوری میکنند.